SFATURI PUBG MOBILE

Primul sfat pentru pubg este acela de a avea un device care sa duca jocul fara a avea probleme .

Caracteristici pe mobil

– 2 servere: TPP (Third Person Perspective) & FPP (First Person Perspective)
– moduri de joc: Solo, Duo, Squad, Arcade, zona Mini & Modul de Război

trusa medicinală (Med Kit) 

– trusa medicinală este un consumabil rar care poate fi găsit pe harta generală, dar şi în lădiţe (crates), creşte viaţa jucătorului la 100HP instant într-un timp de 8 secunde;

seringă de adrenalină (Adrenaline Syringe) 

– seringa de adrenalină este un element consumabil extrem de rar care se găsește în lădiţe (crates) (la o probabilitate mică) și pe harta generală (la o probabilitate foarte mică), durata de stimulare va dura aproximativ ~ 5 minute, cu un nivel total de sănătate de aproximativ ~ 86% + 6.2 creșterea vitezei de mișcare.

 – fii atent la împrejurimi

Este important să nu fiţi în continuă mişcare, ci să campaţi unele locaţii (din zonă, preferabil) unde să aşteptaţi să vină inamicii neînarmaţi / cu un arsenal slab pentru a-i omorî. Folosiţi luneta, semnalele de pe hartă şi sunetul jocului pentru a preveni din ce parte vin inamicii.

 – vehiculul este cea mai bună opțiune

Asigurați-vă că vă aflați la îndemâna unui vehicul de îndată ce aterizați la începutul jocului.

Transportul într-un vehicul de la o destinație la alta este, probabil, cea mai bună opțiune. Este mult mai ușor să vă deplasaţi în jurul hărții. Puteţi sta mai mult pe o locaţie înfara zonei pentru a căuta arsenal, atâta timp cât aveţi un vehicul – veţi ajunge în zonă mai rapid decât curentul, dacă plecaţi la timp. Pentru a nu rămâne fără benzină atunci când sunteţi în situaţii critice / următiţi de curent, luaţi cel puţin o canistră de benzină .

 – verifică unde este zona

Recomandat este să vă aflaţi mereu în interiorul zonei (cercul alb). Dacă sunteţi în afara zonei şi curentul (cercul albastru – oferă damage atâta timp cât vă aflaţi în exteriorul lui) nu este la o distanţă apropiată de voi, puteţi pleca în ultimele 45-25 sec. înainte ca restrângerea zonei să pornească.

 – jefuieşte-ţi inamicii după ce-i omori

Una dintre cele mai bune modalități de a obţine un arsenal bun este prin jefuirea persoanelor pe care le-ați ucis de-a lungul drumului. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de scenariul final al jocului, jefuirea altora nu ar fi neapărat o opțiune bună. În cazul în care mai puțini membri sunt încă în viață, șansele de a fi ambalate cu toate uneltele de siguranță posibile este mare.

 – nu sta în câmp deschis

Puteţi fi atacaţi de oriunde, iar inamicii pot fi ascunşi şi camuflaţi atât de bine, încât cu greu pot fi observaţi. Cea mai bună metodă atunci când zona se restrânge pe un câmp deschis este aceea de la căuta nişte tufe, buruienii şi a sta întins pe jos. Articolele vestimentare sunt un plus în camuflarea voastră, precum costumul de camuflaj (Ghillie Suit) . Dacă aveţi hainele potrivite, inamicii vor trece pe lânga voi neobservaţi şi nici măcar nu vor ştii ce i-a lovit. Pow-Pow!

 – nu folosiţi vehiculele într-o zonă prea restrânsă

Folosirea vehiculelor într-o zonă restrânsă este riscantă. Zona micşorându-se, inamicii deja se stabilesc în anumite locuri, aşa că traversând zona cu un vehicul, sunteţi o ţintă vulnerabilă pentru lunetişti.

 – nu mergeţi după lăzile cu arsenal

Una dintre greşelile pe care mulţi le fac este ca atunci când o lădiţăaterizează la sol, să te duci să o deschizi primul. În niciun caz! Când o lădiţă cade în apropierea voastră, căutaţi un copac, un tufiş unde să vă adăpostiţi şi staţi cu luneta pe lădiţă pentru ca omorî inamicii care încearcă să ajungă la ea.

 – Lasă inamicii să se omoare între ei

Nu este nevoie să te avânţi în luptă din primele minute. Caută-ţi echipament, arme, muniţie; strânge un arsenal cât mai bun, un vehicul, benzină, plimbă-te peste tot şi omoară doar inamicii care-ţi sar în cale. Lasă-i pe ceilalţi să se omoare între ei, mulţi mor în primele minute în oraşele mari, alţii mor spre sfârşit din cauza curentului. Mai important este să ai grijă mereu să te afli în zonă şi, eventual, într-un loc cât mai bun şi ascuns, ca inamicii să nu te vadă, înasă tu să-i poţi lichida uşor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*